onsdag 23 september 2009

Svenska rättssystemet!

Jag har följt ett fal inblandade en kvinna och en man med barn! Denna man har psykat henne i flera år och slog henne. Ii dag går han fri, inte för brist på bevis utan för att han anses inte vara någon fara för henne och barnet.

Jag blir så j**la arg även hans förra kvinna blev svårt misshandlad av denna man och ändå så kommer han alltid undan, vad är det för fel på rättssystemet i Sverige? Finns det ens något?

När någon lurar en på pengar eller har en bild på Internet på någon annan åker man på flera års fängelse och får betala skadestånd till personen som blivit utsatt, med rätt, men om en man/kvinna blir misshandlad både psykiskt och fysiskt, då kan man gå fri på gatorna hur dom vill och varför, de undrar jag?

Vad är det för fel på Sverige Har även hört fall som folk mördar sina sambo ändå går dom fria fast det finns bevis för att dom gjort de!

2 kommentarer:

  1. Ja det svenska rättsystemet blir man inte klok på! Medans dom som laddar hem filmer får millionböter och halva livet i kurran så går det pedofiler och våldsmän på gatorna :(

    SvaraRadera
  2. Och det är detta mer än invandrardebatten som gör att Sverigedemokraterna kommer in i riksdagen 2010.

    SvaraRadera